Thursday, June 9, 2011

Blog Kucing?

3 comments
 
Salam...

Apa khabar anda semua? Sihat? Aku sihat wal-afiat physically and mentally. Entry ringkas ini sekadar ingin menjawab soalan-soalan yang bertalu-talu dari pelawat yang sudi datang menyinggah ke blog aku yang tidak seberapa ini.

Ramai yang bertanya soalan-soalan atau mengeluarkan statement sebegini:

Yang positif

Abang Long suka kucing ke?
Banyaknya kucing kat blog ni...
Datang sini nak tengok kucing yang comel-comel...

Yang agak negatif

Ingatkan blog ni cerita pasal kucing
Tidak ada gambar lain ke selain kucing?
Saya tak suka kucing, so, saya tak suka blog ni...

why u hate me huh?

Actually, banyak lagi...malu aku nak tulis..hehe

Well, the reasons are that

Kucing pun pandai berlakon (posing) juga
Kucing tidak pandai marah bila gambarnya diambil
Kucing tiada aurat untuk ditutupi

Yang lebih eloknya ialah mungkin tiada penghantar e-mail yang mengata Abang Long Gila Seks...hehe

Apa-apa pun, cuma nak berpesan kepada pelawat-pelawat yang aku hargai dan hormati sekalian, please

DON'T JUDGE A BLOG BY ITS KUCING...


hehehe...



sekiannnnmmmeowww...

Dikarang oleh kucing Abang Long

3 Responses so far.

  1. salam..

    toi2..jgn nak pertikai just kerana tgk kucing aje..

    aish,biar je depa..hehe..

  2. biau kan mereka tu..janji sy dapat tengok kucing yang cumel2 belaka kat cni...hehehe

    keep it up!

  3. Salam Nuyui dan NahDaTuLizaH.. yang penting dan Abg Long harapkan ialah isi kandung entry2 kat blog ni dapat memberikan informasi yg diinginkan serta memberi manafaat kpd pembaca. Gambar kucen tu sbg penghias entry sahaja..

My Pings and Backlinks
Blogged.my Free Auto Backlinks From 1Malaysia Free Auto Malaysia Backlinks
Free SEO Tools My Ping in TotalPing.com