Monday, April 11, 2011

Justin Bieber Mania?

6 comments
 
Salam...

Anda peminat Justin Bieber? Ya? Kenapa ek? Comel? Cute? Handsome? Ish3...


Aku tidaklah minat sangat cuma kadang-kadang enjoy gak dengar lagu "Baby" tu. Catchy! Tapi bila dengar selalu ada gak rasa bosannya.

Aku bukan bermaksud untuk membuat promosi pasal Justin Bieber di sini cuma sekadar menuruti keinginan anak-anakku yang suka bebenor dengan mat salleh tu.

Aku rasa bukan setakat anak-anakku sahaja, anak-anak orang lain pun kebanyakkannya begitu meminati dia. Dan termasuk juga emak-emak dan bapak-bapak kepada anak-anak tersebut...hehehe. Ada juga yang boleh dilabel sebagai penyokong fanatik. Sanggup membeli kesemua album lagu-lagunya dan membeli pakaian atau barangan lain yang ada gambarnya. Itu tidak termasuk mengikuti 100% fesyennya seperti pakaian, style rambut dan kalau nak senyum juga terikut-ikut caranya. Malah kerana terlalu fanatik (menurut laporan akhbar semalam) ada juga peminat yang sanggup menyerahkan kegadisan mereka kepadanya...omak ai..ish3.

OK lah...itu hak mereka untuk meminati penyanyi muda pujaan tersebut. Aku tiada hak untuk menghalang atau mengganggu.

Di atas permintaan anak-anakku supaya blog aku ini ada gambar-gambar Justin Bieber, aku paparkan gambar-gambar tersebut di sini.




Untuk mengelakkan dari kena saman, aku paparkan website-website di mana aku perolehi gambar-gambar di atas:

http://gossip.whyfame.com/
http://farm4.static.flickr.com/3531/3896235648_e096e9107a.jpg
http://biographydvd.com/
http://www.hollywoodgo.com/
http://www.emmagem.com/
http://www.musicrooms.net/
http://www.songonlyrics.com/
http://m.popstar.com/
http://i217.photobucket.com/
http://topnews.in/
http://www.mp3lyrics.org/
http://blog.mtvasia.com/
http://factoidz.com/
http://cdn.singersroom.com/
http://hollywoodhiccups.com/
http://3391.voxcdn.com/
http://m.popstar.com/
http://images.eonline.com/
http://www.flash-screen.com/
http://www.metrolic.com/
http://cdn.activedesktopwallpapers.com/

Aku harap mereka dan mungkin juga anda semua Enjoy...hehehe.


Sekian.

6 Responses so far.

  1. Jebon says:

    Hekelehhh..kalau dah minat kucing, engkau selit gak gambor kucing yer Long? hish!

  2. awie958 says:

    saya tak minat justin ni,lagu dia pun bukan sedap sangat pun, tapi lain orang lain cita rasa kan.

    Apa kita singgah sini sambil layan cuci mata tengok keindahan ciptaan tuhan

    Telaga Tujuh Part 1
    Telaga Tujuh part 2
    Telaga Tujuh Part 3

  3. Salam Jebon...nama kucing2 tu pun Justin Bieber gak..hehehe.

    Salam Awie 958...kita mungkin tak minat tapi tak jadi kudis pun kat dia coz peminat berjuta-juta..jom layanzzzz...

  4. akhbaraman says:

    Anak2 sekarang cukup mudah atau mengenali penyanyi antarabangsa...berbanding dengan kita semasa zaman remaja... Mungkin mereka berada di Zon Selesa.... so dia x minat penyanyi M Jais, M Daud Kilau, Street Light ke....
    Abg Long bukan penyanyi jugak ke dulu2.

  5. Salam Akhbaraman. Thanx sudi komen. Budak2 skrg mana minat dgn old timer kecuali Suhaimi Mior Hassan coz ada lagu baru dia duet dgn Ana Rafaki tu. Dulu sy ada gak nyanyi2 masa kenduri kawin tp since dah bnyk isap rokok ni pitching dah bukan saje ke laut tp juga ke langit huahuahua

  6. Anonymous says:

    Your own post proviԁes eѕtablisheԁ bеnеficial to me.
    It’s extгemely helpful аnd you're clearly really knowledgeable in this field. You have got popped our eyes for you to varying thoughts about this particular topic together with intriguing and sound written content.
    Feel free to visit my site - buy Cialis

My Pings and Backlinks
Blogged.my Free Auto Backlinks From 1Malaysia Free Auto Malaysia Backlinks
Free SEO Tools My Ping in TotalPing.com