Monday, August 15, 2011

Di Mana Seksinya Lelaki Di Mata Wanita?

4 comments
 
Salam...

Jika sebelum ini aku mencoret tentang seksinya seorang wanita di mata lelaki, kali ini aku terbalikkan soalannya mengarah keseksian seorang lelaki di mata wanita pula. Mungkinkah bentuk badan yang mantops? Mungkinkah kekuatan yang dimiliki tidak kira bagaimana bentuk bodynya?



Benarkah bentuk badan lelaki yang sasa seksi pada pandangan wanita?

"Tapi I lagi suka lelaki yang biasa aje. Tak terlalu berotot, yang penting dia sihat."

Aik? You tak suka lelaki yang sasa dan berotot-otot ke?

"Buat apa lelaki yang macam tu? Nanti dia kurang masa dengan I, asyik kat gym aje. Lagipun, tak semua lelaki yang berotot tu kuat-kuat. Diorang tu kadang-kadang cuma guna pil atau inject steroid kat badan diorang untuk jadi sasa. Bila dah guna drugs, makin mahal la nak maintain body diorang tu. Silap-silap bila dah terlebih inject, jadi raksasa dan bukannya sasa."


Habis tu. Awak suka lelaki yang macamana?

"I suka lelaki yang perutnya leper dan tak boroi. Kalau boleh ada six pax juga tapi tak keterlaluan."


Ohh...you suka lelaki yang ada perfect body figure ye?

"Tak semestinya perfect cuma tak terlalu kurus atau terlalu gempal. Yang penting, bila I peluk dia rasa sedap dan bukan macam peluk tulang."


Untuk dapatkan body yang macam tu, lelaki tu perlu juga exercise di gym.

"Tak juga. Cuma perlu exercise yang simple-simple aje macam sit up dan push up. Tak nak yang exercise keterlaluan sampai badan berotot besar-besar dan berkepak."

Bukan ke berkepak macam tu nampak lagi macho?

"Mungkin sesetengah orang kata itu macho. Bagi I, cara macam tu nampak riak. Silap-silap masa berjalan dengan I nanti, I pulak yang kena swing sebab tangan dia berayun tinggi untuk mengawal kepaknya tu."

Ohh...so, apa lagi yang you nampak seksi seorang lelaki selain daripada body yang kurus, perut yang leper dan cuma ada sedikit otot-otot tu?

"Macam orang lelaki juga, suka tengok perempuan yang ponggongnya bulat dan cantik, I juga suka lelaki yang ada ponggong yang cantik."

Ponggong cantik?

"Maksud I, biarlah nampak sedikit bentuk ponggongnya dan tidak la leper seolah-olah tak ada ponggong."

Kenapa pulak?

"So, bila I peluk dia nanti, tak la tangan I asyik jatuh je. At least, ponggong dia tu tahan tangan I dari melorot ke bawah."

Gitu pulak?

"He he he...Kalau dia jenis yang tak ada ponggong, dia kemungkinan jenis lelaki yang suka duduk berjam-jam semasa bekerja. Tak pun jenis yang pemalas atau kaki bangku."

Oh, gitu. So, sekarang ni hubby you tu ada ciri-ciri macam yang you nak tu ke?

"Tak."

Habis tu?

"Dia tak berapa gemuk cuma perutnya sedikit boroi."

Jadi, you tak suka keadaan perut dia yang boroi tu?

"Tak juga. I suka."

Suka?

"A ah. I suka belai-belai perut dia tu...he he he."

Ish, ish, ish....tak faham betul la orang perempuan ni.

"He he he"




Sekian.

4 Responses so far.

  1. zwan ada baca satu kajian kat Amerika yang menyatakan bahagian lelaki yang paling diminati oleh perempuan ialah bahagian punggong.. ;)


    MySuaraBlog: Hidupkan Kad Raya

  2. Salam ramadhan;
    tak tahulah bang Long mcm na komen benda ni..bagi aku perempuan boleh komen tang ni...!!

  3. suka lelaki yang badan kecil dan rendah dari saya..:)

My Pings and Backlinks
Blogged.my Free Auto Backlinks From 1Malaysia Free Auto Malaysia Backlinks
Free SEO Tools My Ping in TotalPing.com