Friday, July 22, 2011

Kurma Cokelat Berbadam!!

8 comments
 
Salam...

Anda minat makan kurma? Anda suka makan cokelat? Anda suka rasa badam (almond)? Apa kata kalau ketiga-tiganya digabungkan dan menjadi Kurma Cokelat Berbadam?



Jom kita nikmati buah kurma semasa berbuka puasa di bulan Ramadhan ini bersama rasa cokelat yang  sedap dan disulami dengan kerangupan kacang badam (almond).




Harga-harganya?

Satu bekas berisi 20 - 24 biji = RM22
Satu bekas berisi 30 - 35 biji = RM27

Untuk kawasan Lembah Klang, dalam radius 30 km dari Bandar Ampang, aku akan hantar tempahan anda secara percuma. Jika melebihi radius 30 km hingga 100 km aku terpaksa caj duit minyak dalam RM5. Yang jauh-jauh tu terpaksalah aku poskan guna servis Pos laju dan tambah RM5 untuk satu bekas..boleh?




Cara Untuk Membayar:

Jika anda mempunyai akaun di CIMB Bank anda boleh menggunakan CIMB Clicks atau Cash Deposit machine (CDM) atau Third Party Transfer menggunakan ATM. Jika anda tiada akaun di CIMB bank, sila deposit tunai menggunakan Cash Deposit Machine (CDM) atau menggunakan sistem IBFT melalui ATM di bank-bank terpilih.

Sila deposit/transfer ke akaun:
Nama :  WANSUHAIMI BIN KARNAIN  
No. akaun : CIMB 14350072933529

No. Handphone aku: 017-3148711




Cara Tempahan:

Sila gunakan online form yang aku lampirkan di bawah ini. Pastikan jenis bekas dan jumlah yang ditempah direkodkan di ruang "Tempahan Anda". Masukkan juga bukti pembayaran (reference number) di ruang yang sama kecuali jika anda membuat notification melalui sms ke handphone aku.

Borang Tempahan Online





Jika anda segan untuk menggunakan online form kat atas tu, anda just hantar e-mail ke suhai68@gmail.com atau wansuhaimi1968@gmail.com dan nyatakan nama, no. telefon, alamat penghantaran serta bukti pembayaran (upload image dsb).



Apa lagi, silalah buat tempahan anda...

Duit hasil jualan tu, boleh lah aku beli baju raya untuk Raya tahun ni...isk3..



Sekian.






8 Responses so far.

  1. wow..abg long wat sndrike apa??

    cam besh ni...

    xder try2 ke??

  2. Salam Nuyui...a ah, buat sendiri. Kalau kat area KL Putrajaya ni boleh la hantar sampel kalau nak try.. sedap!!

  3. Cik Kamoo says:

    Nak juga sampel...nk try dulu abg long...leh ke

  4. Salam Cik Kamoo...Abg Long baru jer hantar e-mail td. Kalau nak sample, Abg Long leh hantar Putrajaya.. no hal. Leh promote kat kengkawan kat ofis tuh nanti

  5. kurma feveret sy kurma rotab bam, ngan tunis

  6. ala,dok perak..xlehla nak merasa sample.. =(

  7. Salam Mcm Ni Lah...kurma tu sedap cuma bila nak jual harga agak melambung sket. Yusuf Tayyub pun jual 10 biji RM25..

  8. Salam Nuyui...kalau camtu, xyah sample, terus je beli satu or dua balang..Abg Long gerenti mesti puas hati punya..hehe

My Pings and Backlinks
Blogged.my Free Auto Backlinks From 1Malaysia Free Auto Malaysia Backlinks
Free SEO Tools My Ping in TotalPing.com