Thursday, September 8, 2011

Blackberry handphone tercanggih!

10 comments
 
Salam...

Aku pasti ramai yang memiliki handphone. Sekarang ini, handphone bukanlah lagi barangan mewah tetapi telah menjadi barangan keperluan. Ada sesetengah orang yang akan menggelabah jika tertinggal handphone ketika pergi kerja. Ada yang tidur pun dengan handphone di tangan lebih-lebih lagi jika banyak benda-benda rahsia tersimpan di dalamnya...hehe. Ada yang menganggap handphone seperti nyawa dan tidak boleh kehilangannya...ish3.


Apakah jenama handphone yang anda guna?

Jenama apakah yang terbaik?

Jenama apakah pula yang menjadi pilihan anda?

Nokia, Sony Ericson, Iphone, Samsung atau Blackberry?

Atau jenama yang lebih murah sedikit seperti CSL, I-mobile dan lain-lainnya?

Ataukah sekadar handphone cap ayam?

Tidak kiralah jenama apa sekalipun, ianya tetap handphone...kan? kan? kan???

Bercerita tentang kecanggihan handphone, aku mendapat info yang best tentang Blackberry.

Blackberry adalah sebuah handphone yang sangat perfect dan canggih sehingga ia boleh mengesan dan mengukur kelajuan nadi anda.

Bagaimanakah caranya? Ingin mencuba?

Gunakan hanya handphone Blackberry anda dan jangan sesekali guna handphone cap ayam!

Sila tekan "4" "2" "1" "2" tanpa menekan button "call" dan letakkan di pergelangan tangan anda. Tunggu hingga 2 saat dan tekan L.

Selamat mencuba...




Sekian...hehehe.

10 Responses so far.

  1. Jebon says:

    Siot kau Long...terkono den!

  2. guna hp sony so tk boleh lah nk test

  3. Salam Jebon...hehehe..selamat hari raya..

    Salam Nyanyisunyi..Abg Long pun guna jenama lain gak huhu

  4. sedang berangan nk beli galaxy tab terkini 7.7,.. masih blom masuk malaysia lagi,..
    jom terjah ke blog sy ade pelbagai aneka info2 terkini lagi sengsasi,
    tajuk hot utk hari ini,
    video cctv kedai mamak dirompak di shah alam,
    safee sali sah ke cardiff city utk percubaan,
    vaksin denggi ditemui,
    dan pelbagai info2 terkini yg wajib rakyat malaysia baca utk info anda semua,

  5. Salam;
    Aku guna SonyEricsson k850i,..blm ada rasa nak tukar hpone...

  6. apa jadik bila tekan no tu? (^_^)

  7. Salam Mcm Ni Lah...biar berangan dahulu then berusaha utk dapatkannya.

    Salam Yusuflaili...selagi hp tu leh guna, guna jer so tak lah membazir duit.

    Salam Puteri Salju..apa kata kita tunggu komen pengguna blackberry?

  8. Peminat Blackberry says:

    Apa la SEWEL pulak Abg Long? I ingat real...hahaha..terkena jugak la ni

  9. Salam Peminat Blackberry...yup! Perkataan yg keluar bila follow step tu ialah SEWEL...huhuhu

    Memang canggih Blackberry...hehehe

  10. xleh nak cuba coz xder lagi..heheh..

My Pings and Backlinks
Blogged.my Free Auto Backlinks From 1Malaysia Free Auto Malaysia Backlinks
Free SEO Tools My Ping in TotalPing.com