Tuesday, March 29, 2011

It's my birthday!

17 comments
 
Salam...

Happy birthday to me
Happy birthday to me
Happy birthday to me Wansuhaimi
Happy birthday to me....yeahhhh...!



Yeah! It's my birthday...
Birthday yang ke 43...
Owh!....Tuanya aku...!
Tapi..orang kata "Live begins at 40"
So, kira umur aku baru jejak 3 tahun jer...hehehe

Kepada sedara-mara, sahabat-handai, staff-staff aku, ex-staff-staff aku, boss-boss aku, ex-boss-boss aku, rakan-rakan sekerja, musuh-musuh sekerja (harap tak da lah), lalang-lalang dan bakstabber di tempat kerja, rakan-rakan blogger semua...doakanlah agar aku sentiasa berada di dalam keadaan sihat wal-afiat, bahagia, aman-damai, berjaya di dalam apa jua bidang dan pekerjaan yang aku sedang atau akan lakukan.

Kepada sesiapa yang rasa ingin bercuti sempena birthday aku hari ini...silakanlah hehehe.


Happy birthday to me
Happy birthday to me
Happy birthday to me Wansuhaimi
Happy birthday to me....yeahhhh...!



Happy nyer aku.....


Salam semua...

17 Responses so far.

  1. hepy bday uncle.. hehe... smoga dimurahkn rezeki yg melimpah2 dn d beri kesihatan utk beribadat kpd-Nya..

  2. budingyun says:

    selamat hari jadi \(^_^)/

  3. happy bithday!!! patot la smlm termenung panjang smpai ke johor... :)

  4. huhuuu jarang ade org nak wish besday kat diri sendri
    ni mesti kes xde org yg nak tolong celebrate bday ke abg long?
    hehehe...ape pon happy birthday..smoga dirahmati Allah...

  5. Salam Yusry...thank you..aamiiinn

    Salam Budingyun...thank you

    Salam Siti Farah...thank you..hehehe

    Salam Mamaaizara...than you

    Salam NaDya Shah...thank you. Nak buat camner..sumer tgh keje..ni pon bekfes sorang2 makan mee goreng dgn air suam...isk3

  6. Jebon says:

    Hahaha...happy birthday Long. Semoga dimurahkan rezeki, sentiasa sihat mental dan fizikal. Engko kena ingat yg engko tu dah tue..kena banyak2 buat ibadah...hahaha

  7. azharr says:

    happy birthday to abang long..time kasih singgah..hehe

  8. Nor Idayu says:

    hepy bufday abg long. semoga di murahkan rezeki, bahagia di smping keluarga terchenta..:)

  9. Salam Jebon...terima kasih atas nasihat pedas tu hehe.

    Salam Azharr, Nino dan Nor Idayu.. terima kasih

  10. Mrs Tyara says:

    HAPPY BIRTHDAY!

    Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. Amin.. :)

  11. Salam Mrs Tyara...tq..tq...aamiiinnn

  12. mamaJong says:

    salam...
    hepi belated bezday Abg Long..
    moge idup lg best pasni..=p

    anyway,thanks sbb singgah blog sy and be my follower..=)

  13. Salam MamaJong...thanx

  14. asmaliey says:

    happy birthday abang long =)

  15. Salam Asmaliey...thanx.

My Pings and Backlinks
Blogged.my Free Auto Backlinks From 1Malaysia Free Auto Malaysia Backlinks
Free SEO Tools My Ping in TotalPing.com