Tuesday, January 17, 2012

Penatnyerrrrr

3 comments
 
Salam...

Dah dekat sebulan aku tak update atau publish apa-apa post kat sini. Aku punya site rank pun dah menjunam ke angka melebihi 1 juta walaupun masih ada lagi kawan-kawan yang datang menyinggah (lebih kurang 300 pageviews sehari).

Maafkan aku. Kesibukan aku bekerja telah membataskan masa untuk aku update blog aku ni.


Sedih juga coz mungkin kawan-kawan yang sebelumnya setia menunggu dan membaca entry-entry aku mula malas untuk menjenguk. Aku faham. Buat apa datang kalau sekadar ingin membaca entry-entry yang dah basi kan?

Well, aku perlu lebih focus untuk menyiapkan kerja-kerja syarikat. Sekarang ni, semua kerja-kerja tersebut hampir selesai dan aku boleh la spare sedikit masa untuk blog ni. Aku harap, kawan-kawan semua bersabar dan aku berjanji untuk update dengan entry-entry menarik selepas ini.

Kerja-kerja renovation hampir 95% siap. Walaupun terpaksa bertugas di dalam kontena untuk sementara, operasi tetap berjalan dengan lancar dan target aku masih lagi on track.

InsyaAllah, awal February ni segalanya siap dan aku telahpun merancang untuk menganjur majlis doa selamat dan makan-makan untuk tetamu sebagai official launching bangunan baru syarikat aku ni.


Aku tengah menunggu pemasangan crown berwarna emas setinggi 10 kaki...gempak!!


Kepada kawan-kawan yang ingin datang boleh la singgah untuk jenguk-jenguk tapi sebelum masuk semua kena body frisking dahulu..hehe.



Sekian.

3 Responses so far.

  1. Tahniah! semoga rezeki terus bertambah. Amin

  2. Anonymous says:

    Hehe I see that you are doing good buddy, lot’s of good articles. It would be good for you if you could invest in some ads you know, your Google rankings would be better probably. If your budget is tight, try to find other blog owners in similar niches and exchange links. Your blog looks like something that can do it big, it would be a shame if the people don’t see it ;) Have a nice day

  3. randy says:

    Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

    Thanks!

    Randy
    randydavis387@gmail.com

My Pings and Backlinks
Blogged.my Free Auto Backlinks From 1Malaysia Free Auto Malaysia Backlinks
Free SEO Tools My Ping in TotalPing.com